World Safari

- naturoplevelser for hele familien

World Safari er et digitalt univers af naturoplevelser til børnefamilien med børn i alderen 6-10 år.

Vi skaber naturformidling gennem visuel storytelling. Det motiverer børn til at komme ud i den nære bynatur, genopdage deres fascinerende sanseapparat og opdage det specielle i den almindelige natur gennem visuel storytelling og naturformidling.

Leg og læring

World Safari er et oplevelsesunivers, der gennem forunderlige naturfortællinger og sjove aktiviteter for dig og familien inspirerer til forskellige typer af leg og læring.

I samarbejde med CoC Playful Minds og Lego fonden er World Safari udviklet for at understøtte læring gennem leg, og vi arbejder med forskellige typer af leg:

  • Fantasi-leg – Vi bruger naturelementer som katalysator til at starte en leg eller lave en historie, som børn selv bygger videre på
  • Konstruktions-leg – Vi bruger naturelementer til at bygge noget med ud fra den nye naturviden
  • Fysisk leg – Vi laver øvelser, der sætter kroppen i relation til naturen, for vi – og især ikke børn – er ikke skabt til at sidde plantet i stolen hele dagen!

Naturformidling i børnehøjde

World Safari giver unikke naturoplevelser til hele børnefamilien.

Med World Safari ved hånden kan du opleve naturen helt tæt på. Lærerig naturformidling aktiveres lokalt via din gps-lokation, når du er tæt på et hotspot.

Forunderlige, visuelle fortællinger og lærerige aktiviteter giver dig og familien nye muligheder for fritids- og friluftsliv.

World Safari er udviklet af Intugreen, og nyt indhold bliver løbende udviklet i samarbejde med naturfaglige eksperter, institutioner og kommuner – og testet af vores helt eget børnepanel.

Udforsk naturuniverser

Bier og biodiversitet

Bondegårdsdyr

Livet ved kysten

Krible krable

Fugle ved Utterslev mose

Kom godt i gang

En ny verden åbner

Åben en verden af naturoplevelser med World Safari. Appen kan downloades gratis i App Store og Google Play.

Flyv på opdagelse

Spred vingerne og udforsk naturen omkring dig. Find et hotspot, og aktiver forunderlige fortællinger og lærerige aktiviteter.

Del din oplevelse

Tag på eventyr med familien og udfordr hinanden i jeres nye naturviden. Del din oplevelse på Intugreens Instagram med #WorldSafariapp

Vi samarbejder allerede med

Vil du samarbejde?

World Safari er udviklet af Intugreen, og nyt indhold bliver løbende udviklet i samarbejde med naturfaglige eksperter, institutioner og kommuner – og testet af vores helt eget børnepanel.

Hvert oplevelsesunivers er skabt i samarbejde med naturfaglige eksperter og ildsjæle, frivillige borgere og lokale foreninger. Med deres viden og indsigter skaber vi visuel naturformidling til børnefamilien. Det er vigtigt for os, at naturindholdet både er faktuelt og lærerigt samtidig med, at det er sjovt og underholdende.

Vi tager på lokal feltarbejde med både fagpersonerne og tester med børnepanelet.

Udvikling af universer på World Safari er gjort muligt gennem samarbejde og økonomisk støtte fra institutioner og kommuner.

Skal vi udvikle et naturunivers i jeres område?

Kontakt os på info@intugreen.dk, og lad os tage en snak om mulighederne.