CLOSED – Studentermedhjælper (DK) – Illustrator

Click here to go to the English version

Intugreen er et kreativt bureau, der ud fra værdisættet ’play, passion, purpose’ designer, udvikler og rådgiver formålsdrevne projekter. Vi samarbejder med store og små kunder, hvor projekter kan spænde fra mindre design- og udviklingsopgaver til flerårige projektforløb.

Vi leder efter en dygtig studentermedhjælper til at indgå i vores team som illustrator. Du kommer til at arbejde med visuel storytelling; hvori der ligger udvikling af illustrative universer, der på legende vis formidler komplekse temaer inden for bæredygtighed.

Vi holder til i kontorfællesskabet, Greencubator, på Nørrebro, hvor du bliver en del af vores erfarne og nysgerrige team. Vi er yderst fleksible med arbejdstider og dit arbejde kan foregå virtuelt. Udover, at du bliver en del af Intugreen og Greencubators netværk, så får du også kontorhund.

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver er centreret omkring udvikling af et læringsunivers om naturbaserede løsninger, men kan til tider variere efter behov:

  • Udvikling af illustrativt læringsunivers (målrettet europæiske og kinesiske skolebørn)
  • Design af grafisk indhold til vores app World Safari
  • Assistere i grafiske ad hoc opgaver
Vi tilbyder

Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer og styrke din faglighed indenfor visuel storytelling, grafisk design og front-end udvikling. Derudover tilbyder vi:

  • Løbende sparring og udviklende feedback på dit arbejde
  • Relevante kurser og forløb
  • Erfaring med iværksætteri, projektledelse og eksekvering af mindre og store projekter
Dine kvalifikationer

Vi søger en studentermedhjælper, der har min. 1 år tilbage af sin uddannelse med erfaring og interesse inden for visuel storytelling, play design, grafisk design, webdesign, mv.

Du skal beherske min. ét af følgende punkter:

  • Adobe Creative Suite (herunder Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, XD)
  • Front-end udvikling (herunder html & CSS, SASS, Bootstrap, Javascript, Php, CMS WordPress)
  • Print design
Rammer og arbejdsforhold

Vi ønsker stillingen besat 1. februar 2021. Arbejdstiderne er fleksible i løbet af ugen, dog min. 10 timer/ugentlig. Timeløn aftales nærmere.

Send dit portfolio, cv og ansøgning til stine@intugreen.dk

Vi holder løbende jobsamtaler, og går du videre, sender vi dig en case, som skal laves inden for 48 timer.