World Safari

- naturoplevelser for hele familien

Tag på opdagelse i naturen. 

World Safari er en gratis app med digital naturformidling i børnehøjde. Download app’en og tag på opdagelse i dit område. Lær om den lokale natur gennem forunderlige fortællinger og lærerige aktiviteter.

Oplevelserne venter derude.

Leg og læring

World Safari er oplevelsesunivers, der gennem forunderlige naturfortællinger og sjove aktiviteter for børnefamilien inspirere til forskellige typer af leg og læring. I samarbejde med CoC Playful Minds og Lego fonden er World Safari udviklet for at stimulere leg og læring, konstruktion og fantasi leg. 

Naturindhold i børnehøjde

World Safari giver unikke naturoplevelser til hele børnefamilien. 

Med World Safari ved hånden kan naturen opleves helt tæt på. Lærerig naturformidling aktiveres lokalt med gps lokation, når man er tæt på et hotspot.

Foruderliger, visuelle fortællinger og lærerige aktiviteter giver børnefamilien nye muligheder for fritids- og friluftsliv.

Alt indhold er udviklet i samarbejde med kultur- og naturfaglige eksperter. Undersøgelser viser, at naturen har sundhedsfremmende potentialer. Jo mere vi opholder os i naturen, jo sundere, mere livsglade og kreative oplever vi os selv. World Safari ønsker at inspirere både voksne og børn til at se det specielle i det almindelige.

Udforsk naturuniverser tæt på dig

Bier og biodiversitet

Bondegårdsdyr

Livet ved kysten

Krible krable

Fugle ved Utterslev mose

Kom godt i gang

En ny verden åbner

Åben en verden af naturoplevelser med World Safari. Appen kan downloades gratis i App Store og Google Play.

Flyv på opdagelse

Spred vingerne og udforsk naturen omkring dig. Find et hotspot, og aktiver forunderlige fortællinger og lærerige aktiviteter.

Del din oplevelse

Tag på eventyr med familien og udfordre hinanden i jeres nye naturviden. Del din oplevelse på Intugreens Instagram med #WorldSafariapp

Vi samarbejder allerede med

Lærerige naturuniverser

World Safari er udviklet af Intugreen, og nyt indhold bliver løbende udviklet i samarbejde med naturfaglige eksperter, institutioner og kommuner – og testet af vores helt eget børnepanel.

Hvert oplevelsesunivers er skabt i samarbejde med naturfaglige eksperter og ildsjæle, frivillige borgere og lokale foreninger. Med deres viden og indsigter skaber vi visuel naturformidling til børnefamilien. Det er vigtigt for os, at naturindholdet både er faktuelt og lærerigt, samtidig med at det er sjovt og underholdende.

Vil du samarbejde?

World Safari er udviklet af Intugreen, og nyt indhold bliver løbende udviklet i samarbejde med naturfaglige eksperter, institutioner og kommuner – og testet af vores helt eget børnepanel.

Hvert oplevelsesunivers er skabt i samarbejde med naturfaglige eksperter og ildsjæle, frivillige borgere og lokale foreninger. Med deres viden og indsigter skaber vi visuel naturformidling til børnefamilien. Det er vigtigt for os, at naturindholdet både er faktuelt og lærerigt, samtidig med at det er sjovt og underholdende.

Vi tager på lokal feltarbejde med både fagpersonerne og tester med børnepanelet.

Udvikling af universer på World Safari er gjort muligt gennem samarbejde og økonomisk støtte fra institutioner og kommuner.

Skal vi udvikle et naturunivers i jeres område?

Kontakt os på info@intugreen.dk, og lad os tage en snak om mulighederne.