bg image

science-driven-interaction-design

Science

Driven

Interaction

Design


Vi står på skuldrene af videnskaben. Alt hvad vi udvikler tager udgangspunkt i den første opfindelse nogensinde – naturen.

Vi er konstant nysgerrige på, hvordan den teknologiske udvikling påvirker vores adfærd og vores interaktion med hinanden og naturen.

Videnskaben bag – section 2

Videnskaben bag

Videnskab

Intugreen står på skulderen af videnskabelige studier, der påviser naturens positive effekter på vores fysiske og psykiske helbred. Hvis du er nysgerrig på mere viden om naturens sundshedsfremmende potentialer, så find spændende artikler nede på side.

Bevægelse

Kroppen er ikke skabt til at sidde stille i længere tid ad gangen – om det er i skolen eller på arbejdet – derfor involverer vi kroppen i vores løsninger. Nyere forskning dokumenterer en tæt sammenhæng mellem læring og bevægelse – uanset alder. Når vi bevæger kroppen bliver vi markant bedre til at løse problemer og vores opmærksomhed skærpes.

Multi-sensorisk

Vi udvikler indhold, hvor kropslige fornemmelser og sanser bliver involverede. Vi har brug for naturen til at udvikle og styrke vores sanser, da vores sanserne spiller en stor rolle for vores indlæringsevne og opfattelse af omverdenen.