Natur i Byen
project name

Natur i Byen

OM PROJEKTET Natur i Byen er et

description
  • Kunde:

    Natur i Byen

  • Produkt/service:

    projektevaluering og udvikling af pop-up udstilling

Se Projekt

OM PROJEKTET

Natur i Byen er et projekt, der gør det nemmere, sjovere og bedre for borgere at værdsætte, bidrage til og ikke mindst bruge byens denne natur. Vi fik til opgave at evaluere projektet i forhold til de målsætninger der blev formuleret i ansøgningen.
NaTur i Byen er en samlet indsats, der er blevet igangsat af Miljøpunkt Indre By & Christianshavn, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet, Growing Pathways og Life Exhibitions.

Intugreen havde til opgave at evaluere pilotprojektet og på den baggrund lavede vi en borgerinddragende pop-up udstilling på Regnbuepladsen i København. Kultur- og Fritidsminister, Niko Grünfeld, åbnede udstilling med en tale om vigtigheden af mere og bedre natur i byen.

 

VINTERUDSTILLING OM NATUR I BYEN

Udover det store fodarbejde der blev lagt i det skrevne, var det vores ambition at fremlægge evalueringen, så den kunne vække begejstring for byens natur – helt i overensstemmelse med projektets egne ambitioner.

Sammen med en håndfuld dygtige frivillige præsenterede vi en udstilling, der gennem interviews med borgere, iværksættere og faglige eksperter tegnede et billede af ønsker og drømme for naturen i København.