Mission Possible
project name

Mission Possible

MISSION POSSIBLE Intugreen har i samarbejde med

description
  • Kunde:

    Dansk Retursystem

  • Produkt/service:

    Udvikling af læringsmateriale om klima, ressourcer og genanvendelse

Se Projekt

MISSION POSSIBLE

Intugreen har i samarbejde med Gogreen Danmark og Envice udviklet læringsmateriale til Dansk Reursystem

Dette skolemateriale inspirerer dine elever til at tænke over, hvilke konsekvenser vores forbrug af ressourcer har på klimaet. I Mission Possible bruger vi naturen som redskab til at fortælle om ressourcer, klima og genanvendelse og til at forstå ressourcer som en værdi.

Mission Possible har en positiv tilgang til det alvorlige klimaemne og viser, at der allerede findes mange gode løsninger på de udfordringer, vi står overfor.

Materialet er målrettet elever på mellemtrin i folkeskolen (5.-7. klasse).

HISTORIE

Dine elever har sikkert allerede hørt om klimaforandringer og drivhuseffekt. Om overforbrug og madspild. De har sikkert også set billeder af isbjerge, der smelter, af oversvømmelser eller af orkaner, der vælter træer. Måske tænker de på, hvad de kan skal stille op med alle de problemer? Hvad de kan gøre ved det?

Faktisk gør de allerede en forskel, sikkert uden at tænke over det. Måske kan de gøre endnu mere, hvis de ved noget mere om, hvad der ligger bag de mange ord og billeder om klimaforandringer og miljøproblemer. For én ting er sikkert: Klimaet har brug for en håndsrækning, og det kræver, at vi forstår problemerne, og at vi finder nye, smarte måder at bruge og genanvende jordens ressourcer på.

Jorden venter og missionen er planlagt. Er du parat?