bg image

Digital sansehave – 1

 

DEN DIGITALE

SANSEHAVE

– et mentalt åndehul,
der rodfæster dig i nuet.

Digital sansehave – 2

Et mentalt åndehul i byen

I århundreder har litterære forfattere beskrevet naturoplevelser – glæden ved naturen,
den fred og ro i sindet, der opstår, når man hører vinden suse i bladene, bølgeskvulp i strandkanten, vandløbets rislen og det storslåede udsyn fra bakketoppen.

Den Digitale Sansehave er et digitalt åndehul fyldt med sanselige aktiviteter, der giver dig ro i nuet, oplevelsen af nærvær og tilstedeværelse samt styrker din livsglæde og kreativitet.

Oplev hvordan du rodfæstes i nuet med små øvelser, der bruger naturens sundhedsfremmende potentialer.

Digital sansehave – 3

Naturens gaver

Det er videnskabeligt bevist, at naturen har en sundhedsfremmende effekt – du bliver gladere, mere kreativ og mindre stresset ved at være i naturen.

Mental velvære

Aktive og mentale pauser i naturen bidrager til din fysiske velvære, reducerer blodtryk, puls, muskelspænding og produktion af stresshormoner.

Aktive pauser

Naturen styrker din evne til at løse problemstillinger og øger produktiviteten. På hjernescanninger ses det at naturen påvirker det sted i hjernen, der er associeret med empati og kærlighed.

 

 

bg image

Digital sansehave – 4

Digital sansehave – 5

Natur-terapi

Den Digitale Sansehave handler om kropsterapi og mindfulness, åndedrætsøvelser og sanselige sensationer.

Den Digitale Sansehave handler om at arbejde bevidst med din fysiske og mentale tilstand og tilstedeværelse ved at benytte energierne og naturens elementer netop dér, hvor du befinder dig. Med udgangspunkt i naturen guides du igennem en indre opdagelsesrejse, hvor du vil opleve, at du langsomt smelter sammen med dine omgivelser.

Naturen er sundhedsfremmende på mange måder, og forskning peger på, at naturen både gør dig gladere, sundere, mere kreativ og reducerer stress i kroppen.

Er du interesseret i at læse mere om terapihaver, anbefaler vi at læse om forskningsprojektet, Terapihaven Nacadia®, fra Københavns Universitet.

Læs om Terapihaven Nacadia®

Digital Sansehave Mindfulness

Skab din egen Digitale Sansehave lige netop dér, hvor du ønsker

 

bg image

Digital sansehave – 6

 

 

 

 

 

Digital Sansehave 7 – kontakt

Skriv eller ring til os,

så designer vi din nye

Digitale Sansehave.

Kontakt os